Időpontfoglalás

Árlista

Vérvétel beutalóval

Göd, Vác, Dunakeszi területén 4.000 Ft, mely tartalmazza a vérvétel szolgáltatást és a kiszállás díját. Egy címen lévő több személy vérvétele esetén beutalóval kedvezményesen további 3.000 Ft/fő a vérvétel ára.

Az alábbi településeken, 5.000 Ft-ért tudjuk a vérvétel szolgáltatást biztosítani: Acsa, Csővár, Galgagyörk, Őrbottyán, Penc, Püspökhatvan, Váchartyán, Vácrátót, Csomád, Bernecebaráti, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Kemence, Kismaros, , Kosd, Kóspallag, Letkés, Márianosztra, Nagybörzsöny, Nagymaros, Perőcsény, Rád, Szob, Szokolya, Tésa, Vácduka, Vámosmikola, Verőce, Zebegény. 

Egy címen lévő több személy vérvétele esetén beutalóval kedvezményesen további 4.000 Ft/fő a vérvétel ára. A vérvétel eredményét háziorvosánál vagy a váci laborban veheti át, előzetes egyeztetés alapján e-mailben is megküldjük Önnek.

Vérvétel beutaló nélkül

A szolgáltatás ára Göd, Vác, Dunakeszi területén 4.000 Ft + 2.000 Ft labor adminisztrációs díja. 

Acsa, Csővár, Galgagyörk, Őrbottyán, Penc, Püspökhatvan, Váchartyán, Vácrátót, Csomád, Bernecebaráti, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Kemence, Kismaros, , Kosd, Kóspallag, Letkés, Márianosztra, Nagybörzsöny, Nagymaros, Perőcsény, Rád, Szob, Szokolya, Tésa, Vácduka, Vámosmikola, Verőce, Zebegény településeken a szolgáltatás ára 5.000 Ft + 2.000Ft labor adminisztrációs díj.

A vérvétel eredményét háziorvosánál, a váci laborban tudja átvenni vagy az Önnel előre egyeztetett módon e-mailben. Ehhez a szolgáltatáshoz partnerünk a SynLab. A teljes árlista a SynLab logójára kattintva érhető el, benne megtalálhatóak a választható vizsgálatok és azok további költségei.