Időpontfoglalás

Árlista

Vérvétel beutalóval

4.000 Ft, mely tartalmazza a vérvétel szolgáltatást és a kiszállás díját Vác, Rád, Kismaros, Kosd, Vácduka, Verőce területén. 

Az alábbi településeken, egyéni árképzéssel tudjuk a vérvétel szolgáltatást biztosítani, amennyiben több személy egyidejűleg egy településen kívánja igénybe venni beutalóval a szolgáltatás, akkor kedvezőbb árat tudunk kalkulálni: Acsa, Csővár, Galgagyörk, Őrbottyán, Penc, Püspökhatvan, Váchartyán, Vácrátót, Csomád, Bernecebaráti, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Kemence, Kóspallag, Letkés, Márianosztra, Nagybörzsöny, Nagymaros, Perőcsény, Szob, Szokolya, Tésa, Vámosmikola, Zebegény. 

Egy címen lévő több személy vérvétele esetén beutalóval csak további 2.500 Ft/fő a vérvétel ára. A vérvétel eredményét háziorvosánál vagy a váci laborban veheti át, előzetes egyeztetés alapján e-mailben is megküldjük Önnek.

Vérvétel beutaló nélkül

A szolgáltatás ára 4.000 Ft + 1.500 Ft labor adminisztrációs díja. 

A vérvétel eredményét háziorvosánál, a váci laborban tudja átvenni vagy az Önnel előre egyeztetett módon e-mailben. Ehhez a szolgáltatáshoz partnerünk a CentrumLab. A teljes árlista a CentrumLab logójára kattintva érhető el, benne megtalálhatóak a választható vizsgálatok és azok további költségei.