Időpontfoglalás

Árlista

Vérvétel beutalóval

Göd, Vác (kivéve Vác külterület), Dunakeszi területén 5.000 Ft, mely tartalmazza a vérvétel szolgáltatást és a kiszállás díját. Egy címen lévő több személy vérvétele esetén beutalóval kedvezményesen további 4.500 Ft/fő a vérvétel ára.

Az alábbi településeken, 6.000 Ft-ért tudjuk a vérvétel szolgáltatást biztosítani: Rád, Vácduka, Vác külterület, VerőceCsörög, Sződ, Sződliget, KosdEgy címen lévő több személy vérvétele esetén beutalóval kedvezményesen további 5.500 Ft/fő a vérvétel ára. 

Egyéni árképzéssel további településeken is házhoz megyünk:  Acsa, Csővár, Galgagyörk, Őrbottyán, Penc, Váchartyán, Vácrátót, Püspökhatvan, Kismaros, Szokolya, Csomád, Bernecebaráti, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Kemence, Kóspallag, Letkés, Márianosztra, Nagybörzsöny, Nagymaros, Perőcsény, Szob, Tésa, Vámosmikola, Zebegény.

Vérvétel beutaló nélkül

A szolgáltatás ára Vác, Göd, Kosd és Dunakeszi területén 5.000 Ft + 1.000 Ft ügyintézési díj.

Rád, Vácduka, Verőce, Csörög, Sződ, Sződliget településeken a szolgáltatás ára 6.000 Ft + 1.000 Ft ügyintézési díj.

Többi településen egyéni díjszabás érvényes.

A vérvétel eredményét az Önnel előre egyeztetett módon e-mailben juttatja el Önnek a SYNLAB Kft. A teljes árlista a SynLab logójára kattintva érhető el, benne megtalálhatóak a választható vizsgálatok és azok további költségei.