Időpontfoglalás

Rólam

Bemutatkozás

Tóth Lajos vagyok, 2004 óta dolgozom a szociális és egészségügyi szférában. A Pécsi Tudomány Egyetem Főiskolai Karán szereztem meg Diplomás ápolói képesítésemet, majd az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen elvégeztem a szociális menedzser szakot és a WJLF-n Szociális Szakvizsgáztam.

Egész életutamat végigkíséri a betegek, idős emberek gondozása, ápolása, hiszen a gödi TopHáz Speciális Otthonban több mint tíz évig középvezetőként, majd ápolásigazgató helyettesként tevékenykedtem. 

A vezetői tevékenység mellett sosem feledkeztem meg a gyakorlatban is alkalmazni tudásomat, tevékenyen részt vettem az ápolási feladatokban is.

2014-ben úgy éreztem, hogy a betegellátásban nagyobb részt kell vállalnom, így a váci Jávorszky Ödön Kórház sebészeti osztályán diplomás ápolóként vállaltam másodállást, a mai napig hétvégenként itt is végzem feladataimat.

Jelenleg az MHEK Alvásdiagnosztikai és Terápiás Központjában dolgozom.

Gyakorlott elsősegélynyújtó vagyok, nagy tapasztalattal rendelkezem a hirtelen fellépő egészségügyi problémák ellátásában.

 

 

Miért válasszon engem?

Szakmai tapasztalat

Több mint tíz éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezem  a betegápolás, idős gondozás területén. Felkészült vagyok a feladatokra.

Empátia

Elege volt a morcos nővérekből, ápolókból? Én megértem a hozzám fordulók problémáját, fájdalmát és ennek megfelelően viszonyulok betegeimhez.

Idő megtakarítás

Nem szükséges hosszú órákat várakoznia a rendelőben. Én a megbeszélt időpontban gyorsan elvégzem feladataimat.

“Gyors, pontos és kitartó munkavégzésem. Elhivatottság a szakma iránt, és megbízhatóság minden téren. Nagy tapasztalatom van a hirtelen fellépő egészségügyi problémák ellátásában (epilepsziás roham, serülések, fulladások, lázas állapotok, stb…). Gyakorlott elsősegély nyújtó vagyok.”

Fontos információk

Tóth Lajos egyéni vállalkozó
Göd, Ady Endre út 32.
Működési nyilvántartási szám: 165820
Ny.sz.: 30407084
Adószám: 65983470-1-33
Szakmai felelősségbiztosítás:
Generali Biztosító Zrt 
szerződésszám: 95665000260424100