Időpontfoglalás

Vérvétel otthonában

Miért válasszam az otthoni vérvétel szolgáltatást?

Kényelmes

Akár otthoni kényelmes foteljében ülve is elvégezhető a vérvétel. Felesleges izgalmak nélkül élheti át a kellemetlen pillanatokat.

Gyors

Az Ön számára legmegfelelőbb időpontban, pár percen belül levehető a vérminta, sorban állás, várakozás nélkül.

Egyszerű

A levett vért a laborban leadjuk, majd a kész vizsgálati eredményeket a SYNLAB  e-mailben továbbítja Önnek, kezelőorvosának.

Mit kell tennem vérvétel előtt?

Általánosságban elmondható, hogy a vérvétel eredményét nagyban befolyásolja, ha nem éhgyomorra történik a vizsgálat. Éppen ezért kora reggel célszerű a labormintát levenni, amikor még semmilyen ételt nem fogyasztott a páciens. Kérjük, hogy a vérvétel előtti nap estéjétől már ne étkezzen, tartózkodjon a cukros italok, gyümölcs fogyasztásától is. Mindenképpen javasolt a vizsgálat előtt a folyadékbevitel, azonban ez szénsav-, cukor-, koffeinmentes ital legyen, lehetőség szerint tiszta víz.

Szívbetegek vérvétel előtt bevehetik szokásos gyógyszereiket, ha az orvos másként nem rendelkezik, de kizárólag egy pohár víz fogyasztásával. Egyes esetekben az orvos eltérően rendelkezhet azért, hogy a vizsgálat pontosságának érdekében. Aki rendszeresen szed bármilyen egyéb betegségére gyógyszert kérem, hogy egyeztessen kezelőorvosával vérvétel előtt a gyógyszerszedés rendjéről.

Amennyiben Ön bármely fertőtlenítőszerre allergiás, vagy korábbi vérvétel során tapasztalt ájulást, rosszullétet, azt kérem előre jelezze.

Hogyan tudok időpontot foglalni?

Tudnia kell, hogy a levett vért legtöbbször reggel 9 óráig le kell adnunk a laboratóriumban, így a legkésőbbi foglalható időpont reggel 9 óra előtt 10-15 perccel van. Azért is fontos, hogy mielőbb levegyük Öntől a vért, mivel így nem kell sokáig éheznie, és a munkába indulásban sem akadályozzuk. A vérvétel elvégzésének időpontja általában reggel 5 órától – 8 óra 45 percig foglalható. Természetesen telefonon is készséggel állok rendelkezésére, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb időpontot a vérvétel elvégzésére.

Mi fog történni a vérvétel után?

Miután elvégeztem a gyors és fájdalommentes vérvételt, leadom a mintát a laboratóriumban. Az eredményt beutalóval végzett vérvétel esetén, Ön háziorvosánál-beutaló orvosánál veheti át. A SYNLAB által elvégzett vizsgálatok esetében pedig e-mailben jut el Önhöz. 

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A vérvétel költsége függ attól, hogy van-e beutalója, illetve a vérvétel pontos címétől.

Ide kattintva tud tájékozódni árainkról. 

A beutaló nélküli vizsgálatok elvégzését a SYNLAB Kft biztosítja, részletes vizsgálati és árlista szolgáltatásaikról az alábbi linken található, mely kiegészül az általam végzett vérvétel költségével:

SYNLAB árjegyzék

Hol vehetem igénybe a szolgáltatást?

A vérvétel elvégezhető az Ön otthonában, munkahelyén előre egyeztetett időpontban.

Lista áron az alábbi településeken vehető igénybe a szolgáltatás:
Vác, Göd, Dunakeszi, Rád, Kosd, Vácduka, Verőce, Csörög, Sződ, Sződliget

Egyéni árképzéssel további településeken is házhoz megyünk:  Acsa, Csővár, Galgagyörk, Őrbottyán, Kismaros, Penc, Püspökhatvan, Váchartyán, Vácrátót, Csomád, Bernecebaráti, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Kemence, Kóspallag, Letkés, Márianosztra, Nagybörzsöny, Nagymaros, Perőcsény, Szob, Szokolya, Tésa, Vámosmikola, Zebegény.